Kosár
 ()

Mozgatás és tárolás üzemi területen

A termelékenység és hatékonyság javítása üzemi területen mozgatás és tárolás segítségével


A produktivitás és a hatékonyság növelése üzemi területen

Gondolt már a mozgatás és tárolás hatékonyabbá tételére az üzemi területen? A műhelybútorok és a nagy teherbírású kocsik használata nemcsak, hogy költséghatékony, hanem növeli a termelékenységet és a munkakörülményeket is javítja.

Logisztikai szempontból mindenképp ajánlott, mutatjuk, hogy miért!

Tárolás

A metaloBox dobozos tárolószekrények hatékony megoldást kínálnak a szerszámok vagy más kisebb alkatrészek szervezett módon és egy helyen történő tárolására. Ez biztosítja, hogy szükség esetén kéznél legyenek és könnyedén elő lehessen keresni őket. A rendetlenség megszüntetésére az EXPERT dobozos tárolószekrényeink kínálnak megoldást.

Ha nehéz dolgokat szeretne tárolni, a STRONG szekrények kiváló alternatívák, mondhatni igazi rinocéroszok, üzemi körülményekhez méretezett profi eszközök. Ezeket a szekrényeket úgy építettük meg, hogy megbízható, strapabíró társak legyenek a legnehezebb munkában is.

Vannak olyan munkaterületek, ahol a használt eszközök megkövetelik az extra mélységű vagy szélességű tárolási lehetőségeket (tárolási lehetőségek szóra link: Megfelelő polcrendszer kiválasztása blogcikk). Különleges méretekkel rendelkező termékcsaládunk tagjai minden ilyen igényt kielégítenek. A DEEP tárolószekrényekben mélységüknek köszönhetően elzárhatóak a nagyméretű dobozok és ládák.

A POISON termékcsalád megfelel a vegyszerek, festékek, mérgező anyagok tárolására vonatkozó előírásoknak, ráadásul a szekrények masszív kialakításának és a 3 ponton záródásának köszönhetően biztonságosak is. A fokozott szellőzést az ajtók sarkaiban elhelyezett perforáció segíti, a kármentő tálcák pedig megfelelő védelmet biztosítanak.

 

Mozgatás

Az áruk egyik területről a másikra történő fizikai szállítása megerőltető feladat. A raktári kézikocsik használata nemcsak a mobilitást, hanem a termelékenységet is növeli. Ha mozgatható a felszerelés, akkor mindig kéznél van, könnyen visszahelyezhető a helyére a használat után, nem megy el a nap végén rengeteg idő a pakolással, vagy napközben az ide-oda mászkálással.

 

Ha Magyarországon öltözőszekrényről van szó, akkor a legtöbb cégnek mi jutunk elsőként eszébe, azonban bátran ajánljuk a többi termékünket is, hiszen mindegyik kapcsán képviseljük azt a szenvedélyt és hozzáértést, ami - úgy hisszük - hogy látszik a végeredményen. Az elmúlt 25 évben mindig arra törekedtünk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük, hogy azok Ügyfeleink számára a legpraktikusabbak legyenek.

További hasznos tippekért kövessen minket a Facebookon, vagy nézzen szét ajánlataink között!