Kosár
 ()

Öltözőszekrények raktárról akár 2 nap alatt

Mi akkor szállítunk, amikor Önnek a legideálisabb. Ha sürgősen szeretné berendezni öltözőit, akkor akár 1-2 napon belül szállítunk és beszereljük öltözőszekrényeit. Ha még nincs kész az öltözőhelyiség, akkor is számíthat ránk, mi az optimális időpontban érkezünk.

3 éves általános termékgarancia

A nálunk vásárolt szekrényt mindig van kivel megjavíttatni. A metaloBox Kft. 3 éves teljes körű garanciát vállal a termékeire (zárakat kivéve), ami azt jelenti, hogy rendeltetésszerű használat esetén ezeket térítésmentesen, rövid határidőn belül javítjuk. Ezen kívül a metaloBox Kft. vállalja, hogy a nála vásárolt termékek meghibásodása esetén, térítés ellenében, később is kiszáll a helyszínre, és azokat megjavítja.

10 napos cseregarancia

A nálunk vásárolt szekrények esetében ritkán derül ki, hogy nem a megfelelő típust ajánlotta ki értékesítő kollégánk. Amennyiben a vásárlást követő 10 napon belül kiderülne, hogy nem a megfelelő típusú szekrényt vásárolt, lehetőség van azok cseréjére.

Örökös visszavásárlási garancia

A nálunk vásárolt öltözőszekrények nem válnak értéktelenné. A metaloBox Kft. garantálja, hogy az Ön által megvásárolt metaloBox öltözőszekrényeket később kérésre visszavásárolja. Természetesen a visszavásárlási ár mindig függ a termékek aktuális állapotától.

Használt szekrény beszámítás

A metaloBox Kft-nél lehetősége van arra, hogy használt öltözőszekrényeit beszámíttassa a vételárba. Kollégánk ingyenesen felméri használt öltözőszekrényei állapotát, és az annak megfelelő, korrekt beszámítási árat adja. A régi szekrényeket nem csak elszállítjuk, hanem az újakat kulcsrakészen átadjuk.

Szerviz és alkatrész-garancia

Nálunk nem fordulhat elő, hogy a megvásárolt szekrényeit alkatrészek, zárak vagy egyéb kiegészítők hiánya miatt később nem tudja használni. A metaloBox Kft. garantálja, hogy az Ön által megvásárolt termékekhez az alkatrészek a vásárlást követő minimum 5 évig rendelkezésre állnak. Ritka kivételt jelent, ha egy alkatrész metaloBox-nál fenntartott tartalékkészlete kifogy és a termékcsalád teljes átalakítása miatt az adott alkatrészt nem tudjuk pótolni.

Kulcsrakész beállítás

Mi nem csak kiszállítjuk, hanem be is rendezzük öltözőjét. Szakembereink amellett, hogy ellenőrzik a zárakat, beállítják az ajtókat és a szekrényeket, még a csomagolóanyagot is elszállítják. Önnek nincs más dolga, mint átvenni a kulcsokat, és élvezni a végeredményt.

Öltözőszekrény-bérlet

Néha több embernek kell öltözőszekrény, mint ami rendelkezésre áll, aztán pedig ezek üresen állnak? Folyamatosan gondot jelent Önnek az öltözőszekrény-kérdés? Vásároljon még vagy ne?

Ma már felesleges öltözőszekrényeket vásárolnia akkor, ha nem biztos benne, hogy hosszútávon használni fogja azokat. A metaloBox öltözőszekrény bérlet-csomagot számos partnerünk használja (sokszor kiegészítésként, a megvásárolt öltözőszekrényei mellett).