Kosár
 ()

7 szempont az okos irodai tároláshoz

Ismerje meg az okos tárolási megoldásokat, és növelje az irodai hatékonyságot!

Előfordult már Önnel, hogy bosszantották a rendszertelenül tárolt iratok vagy a tartalék tollak, mappák időrabló keresése az irodában?

Helykihasználás mesterfokon - hatékony tárolás az irodában

Az irodai tér hatékony kihasználása és rendezettsége alapvető a produktivitás és a munkafolyamatok gördülékenysége szempontjából. Az okos tárolási megoldások - mint például a beépített falfelületek, okos ajtómegoldások, függőmappa tároló szekrények, polcrendszerek és irodai konténerek - biztosítják a lehető legjobb helykihasználást és az eszközök, dokumentumok, iratok vagy tárgyak könnyű elérhetőségét. Fedezze fel, hogyan teheti az irodát rendezetté, funkcionálissá és inspiráló munkakörnyezetté ezen ötletes praktikák segítségével!


1.) Ha kevés a hely az irodában

Amennyiben hatékonyan szeretne kihasználni minden felületet, akkor a fal beépítése célravezető ötletnek bizonyul. A SLIDE és SLIDE PUT ON rendszerek lehetővé teszik, hogy a teljes falfelületet tárolásra használhassa.

2.) Ha szűk a hely

Ha az iroda nem bővelkedik tágas terekben, akkor érdemes okos ajtómegoldásokat választania. A tolóajtós (SLIDE), rolóajtós (ROLO) és nyitott (OPEN) ajtók lehetővé teszik az effektív tárolást anélkül, hogy helyet foglalnának az irodájában.

3.) Ha gyorsan kell megtalálni a tárgyakat, iratokat

Ha hirtelen kell előkapnia az adott eszközt vagy dokumentumot, és elengedhetetlen, hogy rendezett környezetben dolgozzon, akkor a függőmappa tároló szekrény a tökéletes választás. A legideálisabb a FILE típusú tároló, amely könnyen kezelhető, és zavartalanul hozzáférhet a dokumentumokhoz.

4.) Ha felesleges a zárt megoldás

Ha pedig csak egyszerű tárolásra van szüksége, azonban elengedhetetlen az azonnali hozzáférés, akkor a polcrendszerek kiváló megoldást jelenthetnek. A RACK típusú polcok praktikusak és könnyen kezelhetők.

5.) Ha a közelség az elsődleges

Irodai konténerünk segítségével mindig kézre állnak a legalapvetőbb dolgok, hiszen az íróasztala közvetlen közelében helyezheti el. Ezt a praktikus tárolási alternatívát a CONTI OFFICE típusú konténerek nyújtják.

6.) Ha sok az ablak

Ha nem szeretné elveszíteni az ablak alatt lévő területet, akkor érdemes az alacsony irodai szekrényeket választania.

7.) Ha térelválasztásban gondolkodik