Kosár
 ()

2023/09/14

3 tipp a lopás minimalizálása érdekében

Szeretnéd megelőzni a lopást az öltöző területén? Sajnos a lopás mindenhol létező jelenség, nem lehet teljesen kiszűrni, viszont tudjuk minimalizálni. Hogy hogyan? Cikkünkben kiderül!

Biztonságos öltöző - Tippek a lopás minimalizálásához

Mindannyian szeretnénk biztonságban tudni a felszerelésünket, ha letesszük valahova, de sajnos lopás mindenhol előfordul, akár az öltöző területén is, még akkor is, ha mindent megteszünk annak minimalizálásáért. Mit tud tenni, hogy az öltözőszerkrényeket és az öltözőhelyiséget biztonságosabbá tegye?


1. A lopás megelőzése érdekében válasszon olyan szekrényt, ami a helyiség adottságaihoz illik

Ha sok a nedvesség, könnyen korrodálódik a szekrény, ebből következően egyszerűbben feltörhető, így érdemes olyan darabot választania, amely figyelmebe veszi a helyiség adottságait. Figyeljen a helyiség méreteire is a döntés során, ne legyen túl szűk, hogy könnyebben átlátható, belátható legyen. Áruházakba válasszon PLEXI ajtós szekrényt, és helyezze forgalmas helyekre. Irodai tárolásnál rengeteg zármegoldás létezik, gondolja végig, hogy melyik lenne a legideálisabb az ön számára.

2. A zár típusa

A lopás megelőzése érdekében talán az egyik legfontosabb szempont a megfelelő zár kiválasztása. A három pontos zár extra biztonságot ad, ha viszont a kulcsok ellopásától fél, használjon lakatot. Amennyiben ezt is kevésnek találja, használhat speciális elektronikus vagy számkombinációs zárat, melyek a biztonságon túlmenően rugalmasságot is kínálnak, állandó és változó felhasználóra is programozhatók. A pénzbedobós zár áruházakban ideális, egyszerű működése és könnyű használhatósága mellett segít a rend és a biztonság fenntartásában. A felhasználó egyszerűen bedobja az érmét a zárba, és máris kinyithatja a szekrényét.


3. Extra lehetőségek

Végül, de nem utolsó sorban kamerát is helyezhet a helyiségbe, ha extrán fontos az értékvédelem. Helyezze a recepció mellé vagy a közelébe, így valaki mindig látni fogja, ha illetéktelen megy be az öltözőbe.

Legyen szó öltözőszekrényekről vagy zárakról, nálunk megtalálja az ideális megoldást!