Kosár
 ()

2023/09/14

4 tipp a munkaterület optimális rendszerezéséhez

Egyfelől szuper, ha megszereztük a szükséges eszközöket, de másfelől a munkaterület rendben tartása, a hatékony rendszerezés sokszor kihívás elé állít. Hogyan lehetünk produktívabbak?

Munkaterület rendszerezés - a hatékonyság növelése

Ha a rendelkezésére állnak a megfelelő munkaeszközök, akkor már félúton van a siker felé. A munkaterület rendszerezésének másik szempontja a munkakörnyezetről szól. Íme néhány tipp, hogyan tartsa szem előtt a szerszámait és felszereléseit, hogy 100%-os hatékonysággal dolgozhasson.


1. Munkaeszközök

Az optimális rendszerezés nem létezik az optimális munkaeszközök nélkül, melyek a szekrényeket, munkapadokat is magukban foglalják. Ha kényelmes, könnyen elérhető megoldásokban gondolkodik, válasszon olyan szekrényt, amelyben a perforált falra akasztható a szerszám, ezek napi használatra optimálisak. A 8-féle változatban rendelhető szekrények rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, ami a hatékony munkához nélkülözhetetlen. Választhatja fiókkal, vagy fiók nélkül, de egy biztos: TOOL szekrényeinkben nem fog csalódni. Az elzárható verziókban a biztonság is megoldott. Ha nehéz anyagokkal, árukkal dolgoznak, akkor mind a szekrényből, mind munkapadból a nagy teherbírású alternatívákat érdemes választania, hogy a hosszú élettartam biztosított legyen. Ha a mozgatás az elsődleges szempont, akkor a troli-kat, gurulós termékeket részesítse előnyben. Nézzen körbe a kézikocsijaink között, ha olyat keres, ami munkapadként és a munka végeztével mozgatóeszközként is funkcionál. Nálunk minden igényére talál megoldást!

2. Használja ki az üres falakat!

A szekrény belső felületére szerelhető perforált falunkkal kihasználhatja az üres falfelületet, mivel nem kell keresgélni, elmenni az eszközökért, mindig minden kéznél lesz, és plusz helyet sem foglal. Emellett falra szerelhető perforált falunkkal is ki tudja használni maximálisan a rendelkezésre álló falfelületeket.

3. Mozgatható tárolás

Mozgatható tárolóegységgel - például gurulós munkapad, konténer - magával viheti a szükséges eszközöket, nem kell mindig - az értékes időt feleslegesen használva - a szerszámokért mászkálni.


4. Extra biztonság

Ha a fő szempont az eszközök biztonságos tárolása, akkor a legegyszerűbb elzárni a szekrényekben vagy a zárható fiókkal rendelkező gurulós konténereinkben, melyeket a munkaterületen is használhat. A munkapad fiókos és dobozos verzióival szintén megoldható ez a feltétel: kéznél van és elzárható.

Ha sok tárolóhelyre és rugalmas mozgatásra van szüksége a munkaterületen, a gurulós munkapadjaink, konténereink, kézikocsijaink és perforált falaink egyszerű megoldást jelentenek, melyek az Ön igényeihez igazíthatók.