Kosár
 ()

ALKATRÉSZ GARANCIA

Nálunk nem fordulhat elő, hogy a megvásárolt szekrényeit alkatrészek, zárak vagy egyéb kiegészítők hiánya miatt később nem tudja használni. A metaloBox Kft. garantálja, hogy az Ön által megvásárolt termékekhez az alkatrészek a vásárlást követő minimum 5 évig rendelkezésre állnak. Ritka kivételt jelent, ha egy alkatrész metaloBox-nál fenntartott tartalékkészlete kifogy és a termékcsalád teljes átalakítása miatt az adott alkatrészt nem tudjuk pótolni.


ÖRÖKÖS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA

A nálunk vásárolt öltözőszekrények nem válnak értéktelenné. A metaloBox Kft. garantálja, hogy az Ön által megvásárolt metaloBox öltözőszekrényeket később kérésre visszavásárolja. Természetesen a visszavásárlási ár mindig függ a termékek aktuális állapotától.


SZERVIZGARANCIA

A nálunk vásárolt szekrényt mindig van kivel megjavíttatni. A metaloBox Kft. 3 éves teljes körű garanciát vállal a termékeire (zárakat kivéve), ami azt jelenti, hogy rendeltetésszerű használat esetén ezeket térítésmentesen, rövid határidőn belül javítjuk. Ezen kívül a metaloBox Kft. vállalja, hogy a nála vásárolt termékek meghibásodása esetén, térítés ellenében, később is kiszáll a helyszínre, és azokat megjavítja.